dimarts, 17 de juny del 2008

ANIMA'T MATEMÀTIQUES

Com haureu pogut observar, el blog porta alguns dies una mica aturadet. Tindrà alguna cosa a veure que és final de curs i s'acumula la feina? Doncs la resposta és SÍ.

Però no patiu que encara ens queden algunes coses a dir aquest curs com, per exemple, inaugurar la secció ANIMA'T MATEMÀTIQUES; que pretén recollir animacions relacionades amb les matemàtiques i la literatura (vamos a ver si rizamos el rizo ;-) !!).

Per a no complicar-nos la vida, el primer ANIMA'T MATEMÀTIQUES recopilarà la feina feta aquest any amb les fraccions i el Harry Potter, que ja heu pogut anar visualitzant en les diferents seccions del blog durant el curs.

- La primera animació és per il·lustrar que els nombres naturals també són fraccions, amb l'1 de Harry i la capa d'invisibilitat.






- La segona animació es per ajudar a entendre la simplificació de fraccions, amb la protagonista del conte per capítols Tal com ets, escrit pels alumnes de 1r d'ESO B.






-La tercera ens ensenya com fer bé l'equivalència de fraccions, imprescindible per saber ordenar-les, sumar-les i restar-les.




-La quarta animació ens mostra com dividir fraccions aclucant un ull.





Doncs, apa, ja ho hem fet. Animeu-vos matemàtiques i matemàtics d'arreu!!!

Una salutació de l'Eduard i la Conchi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

esta malament posa que l'han fet 1º B i es 1º D

Conchi Hito ha dit...

És cert, el conte i el disseny de la protagonista l'han fet els alumnes de 1r d'ESO D de l'Eugeni, disculpeu l'errada d'escriptura.