dissabte, 19 de maig de 2012

Internet no hay más que una

El dia 17, com ja sabeu, va ser el dia mundial d'Internet i se'm va ocòrrer fer a alumnes de primer cicle de l'ESO tres innocents preguntes:

1.- Què està significant Internet a la teva vida.
2.- Com t'imagines Internet en el món de finals del segle XXI.
3.- Digues algunes pàgines d'Internet que siguin importants per a tu. 

Les respostes, interessants. Aquí n'hi ha una mostra:

"Internet ara, és un lloc, on hi trobes de tot, que per la nostra generació una part del nostre dia a dia. Per a nosaltres és com una cosa senzilla i normal, però dins internet hi ha certs perills, però si en tens cura, i en fas un bon us, les coses en són diferents. Però que a internet, és un lloc on hi ha de tot i hi trobes de tot."

"En el futur Internet afectarà molt perquè tot serà tàctil i a més els nens que tindran la nostra edat ja no faran servir el boli i full perquè desapareixeran. Només hi hauran ordinadors. A més els deures els apuntaran al mòbil i els profes enviaran els examens als mòbils i als ordinadors i els podran fer a casa."


"Jo veig internet com un lloc on em puc comunicar o preguntar els deures als amics quan estic malalta.També el veig com una gran eina de treball inventada per trobar respostes que necesito, per fer treballs o deures però també per escoltar musica i relaxar-me quan estic enfadada, trista es com un lloc on em puc estar sense que ningu em molesti, ni em diguin el que puc o no puc deixar de fer."

Si voleu, podeu llegir + respostes

2 comentaris:

Ana L. Ayerbe ha dit...

M'ha agradat força!!! Gràcies Conxi, i enhorabona als alumnes pels comentaris, que han estat molt encertats...

Conchi Hito ha dit...

Gràcies per la teva visita i el teu comentari, Ana.

Una abraçada.