dimecres, 11 de febrer del 2009

Un tresor dins el temari

Tal com ets

Capítol 7


La 126/84 no s'ho podia creure! El noi que ella tan s'estimava no la podia haver traït d'aquella manera! Els hi demostraria a tots que estaven molt equivocats. Que li estaven dient una gran mentida.
Els va deixar allà i va sortir corrents per buscar-lo. Al cap d'una estona el trobà en un racó d'una classe buida, amb una noia, que era la seva millor amiga de la colla de tercer, i... s'estaven liant!!!

La 126/84 es va quedar glaçada. Era allà palplantada, com si li acabés de caure una galleda d'aigua freda al cap. Tot i que li va semblar que durava una eternitat, el petó es va acabar i va sentir com 155/47 deia en veu alta:

-Aquests dies m'ho estic passant molt bé- somreia d'orella a orella- Primer el vídeo cutre de la 126/84, aquella petarda, que encara pensa que té possibilitats amb un noi com jo. I desprès, que tu vulguis sortir amb mi!!!-va exclamar- Em pot passar alguna cosa millor?

Com contestant a la pregunta, la 126/84 va entrar a la classe. Tenia els ulls plens de llàgrimes i la ràbia li oprimia el pit, però, tota decidida, va començar a dir...


Continuarà