divendres, 12 de desembre del 2008

Un tresor dins el temari

Què ha passat a FractionVille?

Capítol 6

L’inspector es va desvetllar de cop i va dir:

- Quèee!! Qui ets? Què vols dir amb això? – l’inspector preguntava desorientat.

La veu va contestar en un to encara més sinistre:

- El tinc i, si el vols viu, vine sol al vell cinema de MatriuFraction. No triguis gaire, potser em penediré de mantenir-lo amb vida; tinc molta gana...

I ja no es va sentir res més; havien penjat.

El cap de l’inspector bullia; no podia ser, el seu nebot segur que estava dormint tranquil·lament a la seva habitació. Els nervis i les presses per comprovar-ho van fer que anés ensopegant amb tot el que es trobava fins arribar a l’habitació. L’habitació estava glaçada, la finestra era oberta de bat a bat i el llit era...buit!!

Va tornar a la seva habitació i tot just es va posar l’abric i les sabates. Va agafar la pistola i va sortir disparat cap al carrer. Plovia a bots i barrals i va quedar ben xop abans d’aconseguir entrar al cotxe.

El MatriuFraction era un vell cinema abandonat i estava una mica lluny de casa seva; durant l’estona que va durar el viatge va tenir prou temps per pensar què podria estar fent aquell caníbal boig amb el seu nebot.

En arribar davant la façana de l’edifici va aparcar el cotxe sense mirar-s’hi gaire. Va aixecar el cap i va veure una ombra passant per davant d’una finestra del segon pis. Va entrar a l’edifici pistola en mà sense adonar-se que més ombres es movien a les finestres.


Continuarà...

2 comentaris:

Conchi Hito ha dit...

Hi alerts,

thanks for visit us.

About the translation, it's truth, is not the best. We use a google's translation but, if you may suggest us another, we will look for it.

Anònim ha dit...

ieeepaaaaless!!!
que estem aqui ladria la itziar la gemma i el sergioo que ja hem dfet les activitats de la wiris i been feteees i la conchii ens ha deixaat entraaaar aaqui i comentaar, només dirv-hoos quee aquet contee vaal mol la penna i que hos elllegiu perqee esqe es el reei.
Res mees un patonet o un patonnass...
viscaaa2nB!!!!!!
iii.