dimecres, 10 de desembre del 2008

Un tresor dins el temari

Tal com ets.

Sisè capítol


... nova sorpresa desagradable.


Havien penjat una foto del vídeo, on sortia amb aquella pinta de petitona que tant la feria. Només veure-ho va voler marxar per on havia vingut, però 128/36 i 38/36 es van acostar a ella amb altres fraccions. El 128/36 era un noi de tercer d’ESO i 38/36 era la seva germana petita, que feia primer a la classe de la 126/84. La resta de fraccions també eren de la seva classe. La 126/84 es va pensar que s’acostaven per acabar d’humil·liar-la i va dir:


- Què, us ho esteu passant bé? Deixeu-me en pau d’una vegada! – va cridar-los.


La 38/36 no posava cara d’estar-s’ho passant bé.


- Nosaltres no tenim res a veure amb això.

- I vols que m’ho cregui? A primer tothom em té enveja.


La 38/36 era una fracció molt senzilla i agradable i aquell comentari no li va agradar gens. Ella volia ajudar-la, perquè la coneixia des de que feien P3, però no estava segura que s’ho mereixes. Tot i així va contestar:


- Les coses, a vegades, no són el que semblen. El meu germà vol dir-te una cosa. Però no sé si, realment, vols la nostra ajuda.

La 126/84, tot i que no se’n refiava, va voler escoltar-lo.


- Que sàpigues que el vídeo el va fer un de tercer que tu coneixes prou bé: 155/47...El que tan t’agrada se’n riu de tu...

1 comentari:

Anònim ha dit...

olaaa akett konteee staaa basatntt kurrat. magrada moltt abera si dura basatnt i ens fem famosos jeje buenuu adeuu K BAJI be