divendres, 25 de juliol de 2008

Vacances, vacances...

Quin millor comiat que una refrescant imatge i el desig que gaudiu d'un merescut descans?Com deia la cançó: "No és un adéu per sempre, sinó un adéu per un instant...", i ja ens sap greu tancar la paradeta, però les vacances són d'allò més recomenable per a la salut, per relaxar-nos i oblidar una mica la feina i/o els estudis.

Així que tornarem al setembre, amb forces renovades, amb moltes idees i amb moltes matemàtiques i molts contes matemàtics (que d'això és tracta). Retrobareu totes les nostres seccions i, per anar fent boca, penseu que tindreu el desenllaç de Què ha passat a FractionVille? i de Tal com ets, nous contes i concursos i un article del mes molt multimèdia (en la nostra línia): Indiana Jones y el templo de las malditas matemáticas.

Què us ho passeu bé. Bones vacances!!!


++++++++++++++++++++++++++++


¿Qué mejor despedida que una refrescante imagen y el deseo de que disfruteis de un merecido descanso?

Como decía la canción: "No és un adéu per sempre, sinó un adéu per un instant...", y ya nos resulta difícil chapar la paradita, pero las vacaciones son de lo más recomendable para la salud, para relarse y olvidar un poquito el trabajo y/o los estudios.

Así que volveremos en septiembre, con fuerzas renovadas, con muchas ideas y con muchas matemáticas y muchos cuentos matemáticos (que de eso se trata). Os reencontrareis con todas nuestras secciones y, para ir abriendo boca, pensad que tendréis el desenlace de Què ha passat a FractionVille? y de Tal com ets, nuevos cuentos y concursos y un articulo del mes muy multimedia (en nuestra línea): Indiana Jones y el templo de las malditas matemáticas.

Qué os lo paséis bien. Felices vacaciones!!!