dijous, 8 de maig del 2008

Un tresor dins el temari

Ja el teniu aquí, s'ha fet esperar però ja veureu que ha valgut la pena...

Els alumnes de 1r d'ESO D de l'Eugeni us presenten...



Tal com ets

Quart capítol


Aquell dia,
va rebre uns estranys sms al seu mòbil. Tots posaven més o menys el mateix: "k mona...!", "k pttona sns makillatge, jajaja!"," Ja u saps?", "Tnen l teu permis?". I un que era el més aclaridor de tots:"Ei! Mira l video dl you_fractiotube, kom san pasat...!

La 126/84 va començar a posar-se molt nerviosa mentre anava llegint tots aquells missatges. Què
redimonis volien dir? Anava tant distreta amb el mòbil que va ensopegar, tot de cop, amb un noi que no li queia gens bé. Aquell noi la va mirar amb ironia i li va deixar anar un:

- Al natural encara ets més lletja!

La 126/84 va envermellir de ràbia i va marxar corrents sense mirar-se'l.
El matí de classes se li va fer etern perquè les indirectes no paraven. La última classe va ser especialment horrible, ja no podia més, havia d'arribar a casa i veure el vídeo del que tothom parlava. I, a la fi, va sonar el timbre. ..Mentre corria pel passadís va notar com tothom se la mirava. Alguns no es tallaven gens i la senyalaven dient...

-Mira, és ella.., la del vídeo!

No va mirar enrere i va córrer encara més, amb llàgrimes als ulls.
El camí a casa, ni el va veure; els seus peus la hi van dur en un moment. Va pujar directament a la seva habitació; va deixar la mare amb un "hola.." als llavis; va encendre l'ordinador amb rapidesa i es va connectar a internet, la famosa adreça ja era apunt :

http://www.you_fractiotube.mts/sensjrseynimklltge213

Va clicar a "l'intro" i....

Continuarà...


Efectes audiovisuals: Eduard Barrobés.