dimecres, 5 de març de 2008

Un tresor dins el temari

Tal com ets

Tercer capítol...Es va girar buscant l'origen del soroll, però els crits i les converses dels seus companys de primer que s'acostaven ja, la van fer adonar-se que encara no s'havia canviat. Va anar a corre cuita al lavabo, amb tota la roba i la motxilla i just, en tancar la porta, van entrar el seus companys. Deu segons i va estar llesta. Va sortir amb aquell xandall que cridava tant l'atenció, tant de noia gran, i sense saludar a ningú va anar cap a la classe d'educació física.
L'endemà, a l'Insti,
va notar unes mirades molt estranyes, alguna cosa no anava com sempre, però no en va fer cas perquè va considerar que eren les típiques mirades envejoses de la roba que portava; com altres vegades. Quan va arribar a la porta de la seva classe va veure un munt de gent mirant un paper penjat a la porta. Es va acostar encuriosida a veure que atreia tant la gent. Al paper hi deia:

" Si vols veure un vídeo d'una cosa que sembla impossible entra a:
http://www.you_fractiotube.mts/sensjrseynimklltge213.
La reconeixes?"Continuarà...2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuant sortira el 4º capitul de Tal com ets?

Classe de 1r d'ESO D ha dit...

Encara falta una mica. Estem de setmana cultural i fins que no s'acabi no podrem dedicar-nos i fer també la part audiovisual que està a mig muntar.