dimecres, 20 de març del 2019

11è Concurs de Contes matemàtics 2019



Bases del concurs de contes matemàtics (CCM2019)

Les bases del concurs són les següents:

1. Podeu participar-hi nois i noies d'entre 12 i 18 anys (individualment o en parelles).
2. Els participants heu d'enviar dos arxius  word o PDF a l'adreça de correu electrònic contesmatematics@gmail.com. El primer ha de portar per nom el títol del conte i contenir la vostra història, en lletra verdana mida 12; el segon arxiu ha de portar per títol la paraula Dades i hi ha de constar el vostre nom i curs, el nom del vostre institut i un correu electrònic de contacte.
3. Tots els contes s'hauran de presentar, com a molt tard, el dia 6 d’abril de 2019.
4. La longitud del conte haurà de ser d'unes 1400 paraules com a màxim (3 fulls DIN-4 aprox) i es pot presentar en català o castellà.
5. Hi haurà dues categories:
                                 a) De 12 a 14 anys (primer cicle ESO ). 
                                 b) De 14 a 18 anys (segon cicle ESO i post obligatori).
Cada categoria tindrà un primer premi dotat de 40€ (un xec regal valorat en 10€ gentilesa de l'Institut Milà i Fontanals + 30€ en un lot de llibres gentilesa de la Llibreria l'Odissea ), i una il·lustració sobre el conte. Les il.lustracions seran una col.laboració entre el Departament Artístic del Milà i  l'Eduard Barrobés, professor de Dibuix de l’Institut Eugeni d’Ors.També hi haurà un finalista a cada categoria amb un xec regal de 15€ gentilesa de l'Institut Milà i Fontanals.
6. El jurat estarà format per professorat de matemàtiques de l'Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès.
7. El lliurament de premis tindrà lloc el proper dia 26 d'abril de 2019 dins les jornades culturals del Milà.
8. Els contes guanyadors es podran publicar al blog de Contes Matemàtics, en la web de l’Institut Milà i Fontanals i en les seves xarxes socials, i en mitjans digitals, i en format paper, relacionats amb el blog de contes matemàtics.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bases del concurso de cuentos matemáticos (CCM2019)

Las bases del concurso son las siguientes:

1. Puede participar chicos y chicas de entre 12 y 18 años (individualmente o en parejas).
2. Los participantes deben enviar dos archivos word o PDF a la dirección de correo electrónico contesmatematics@gmail.com. El primero ha de llevar por nombre el título del cuento y contener su historia, en letra verdana tamaño 12; el segundo archivo llevará por título la palabra Datos y debe constar el nombre y curso, el nombre del instituto y un correo electrónico de contacto.
 3. Todos los cuentos deberán presentarse, a más tardar, el día 6 de abril de 2019.
4. La longitud del cuento deberá ser de unas 1.400 palabras como máximo (3 hojas DIN-4 aprox)
y se puede presentar en catalán o castellano.
5. Habrá dos categorías:
                                        a) De 12 a 14 años (primer ciclo ESO).
                                        b) De 14 a 18 años (segundo ciclo ESO y post obligatorio).
Cada categoría tendrá un primer premio dotado de 40 € (un cheque regalo valorado en 10 € gentileza  el Instituto Milá y Fontanals + 30 € en un lote de libros gentileza de la Librería la Odisea), y una ilustración sobre el cuento. Las ilustraciones serán una colaboración entre el Departamento Artístico del Milà y Eduard Barrobés, profesor de Dibujo del Instituto Eugeni d'Ors.
También habrá un finalista en cada categoría que obtendrá un cheque regalo de 15 € gentileza del  nstituto Milà i Fontanals.
6. El jurado estará formado por profesorado de matemáticas del Instituto Milà i Fontanals de  Vilafranca del Penedès.
7. La entrega de premios tendrá lugar el próximo día 26 de abril de 2019 en el ámbito de las jornadas  culturales del Milà.
8. Los cuentos ganadores se podrán publicar en el blog de contesmatematics, en la web de el Instituto Milà i Fontanals y en sus redes sociales, y en medios digitales, y en formato papel, relacionados con el blog de contesmatematics.